Defined Objects – Architecture

Dave Oorschot Architecten tafeltennis

Vanaf Januari 2021 wordt er ontworpen aan het architectenbureau en de projecten, nu nog solo, maar de ambities zijn er om te groeien. De start is in ieder geval veelbelovend, met diverse particuliere villa’s en een middelgroot (550m2) zakelijk project. Vanuit deze projecten gaat er verder gebouwd worden aan de bedrijfsfilosofie en de ontwerpkwaliteiten. Creatief, positief, gedreven en waar nodig zakelijk pragmatisch.

Voorafgaand aan de start van DO-A is een leerzaam traject afgelegt om de juiste kennis op te doen. Eerst bij een middelgroot architectenbureau (arco) dat zich richt op de particuliere en klein zakelijke markt. Een werk-leer traject, waarbij de Academie van Bouwkunst is doorlopen en tegelijker tijd inzicht is verkregen in het werkveld.

Vervolgens is de weg verder omhoog ingezet bij een ambitieus architectenbureau (ptsa) met grote complexe opgaves. In vijf jaar tijd gedreven aan twee prijswinnende ontwerpen gewerkt. Van ontwerp tot oplevering, van donor staal tot kringloop stoelen, van betonvloer tot bestikkering, echt alles is ontworpen. Vanuit deze leeromgeving en bedrijfsfilosofie is DO-A gestart. Nog genoeg te ontdekken, te leren en te ontwerpen.

Heeft u een uitdaging voor ons?

Neem contact op en tijdens een kopje koffie denken we uw plannen door. Digitaal kan natuurlijk ook.