Architectenbureau met ambitie

Maximale waarde voor de gebruiker realiseren door het pragmatisch integreren
van aspecten als ruimtelijkheid, materialisatie en detaillering. Er wordt intensief samengewerkt met enthausiaste professionals, actief gecommuniceerd met opdrachtgevers en dit wordt continu tijdens het totale proces verbeterd.

Dave Oorschot Architecte intergratie

Rationeel

elegant

Integraal

pragmatisch

structuur

UITZONDERING

licht-zicht

looplijnen

Ontwerp

Wij streven ernaar om contextueel responsieve, individuele gebouwen te ontwerpen welke elegante esthetische waarden combineren met rationele kalme ruimtelijkheid. Onderdelen waar altijd over is nagedacht zijn; het vormgeven van de atmosfeer van een ruimte en de ruimtelijke structuur van het gebouw als geheel. De ruimte aangenaam en uitgesproken en het gebouw rationeel met op beeldbepalende plekken contrasterende uitzonderingen. Een goed gebouw is voor ons een georganiseerde verzameling van sferen die aansluiten bij het gebruik. De integratie van expliciet vormgegeven interne en externe ruimtes die cohesie vinden met de omgeving, zowel esthetisch als ecologisch, dat zien wij als onze ambitie!

Communicatie

Er gaan zo veel zaken fout door beperkte communicatie. De tijd nemen om te communiceren met opdrachtgevers over hun wensen, het proces en de te maken beslissingen is een intensieve activiteit. Dit doen wij door de ideeën en afspraken, te tekenen, op locatie te overleggen en samenvattend op te schrijven. Belangrijk hierin is ook het samenwerken met professionals, welke gepassioneerd zijn en een kwalitatief hoog resultaat willen neerzetten. Een proces voorzien van actieve communicatie, welke de opdrachtgever ontzorgt, dat zien wij als onze ambitie!

Dave Oorschot Architecte communicatie

samenwerken

overleggen

vastleggen

ontzorgen

Dave Oorschot Architecten icone

biodivers

circulair

pragmatisch 

Uitdaging

Het zorgdragen voor onze omgeving en alle bewoners welke ons omringen is een grote uitdaging. Op thema’s als biodiversiteit en circulariteit zijn nog grote winsten te behalen. Door te onderzoeken hoe dit pragmatisch te verweven is met esthetische en economische voordelen, wordt je leef- of werkomgeving niet alleen fraaier maar ook nog eens prettiger om in te verblijven. Hiermee een positieve bijdragen leveren aan de nu te bouwen omgeving en daarmee ook aan onze gezamenlijk toekomst, dat zien wij als onze ambitie!

Droomt u van een uniek ontwerp?

Neem contact op en tijdens een kopje koffie denken we uw plannen door. Digitaal kan natuurlijk ook.